BILETE CONCERTE SI FESTIVALURI. Bilete online la evenimente muzicale, culturale si sportive romanesti si straine din Romania si Europa. Prin parteneriatul cu Eventim poti achizitiona bilete direct de pe Rock4U.ro. Alege evenimentul, click pe afis, ajungi pe platforma Eventim si cumpara bilete!


< Bilete concert AMON AMARTH - Bucuresti - Arenele Romane
07.05.2014

Bilete concert AL BANO la Bucuresti - Sala Palatului


Bucuresti - Sala Palatului - 7 mai 2014 - ora 19.00

Concert AL BANO la Bucuresti - Sala Palatului
EVENIMENT TRECUT

AL BANO revine la Sala Palatului din Bucuresti cu un concert in 7 mai 2014, acum acompaniat si de Orchestra Simfonica Alexander Simphony Orchestra.

 Al Bano, artistul cunoscut si apreciat pentru calitatile vocale inconfundabile, ce confera muzicii italiene o savoare aparte, va sustine in data de 7 mai 2014 la Sala Palatului din Bucuresti un nou concert. Fata de aparitiile anterioare pe scenele din Romania, show-ul din primavara acestui an va beneficia de un plus de vitalitate, armonie si calitate sonora exceptionala. La initiativa organizatorilor, Al Bano a acceptat cu multa placere si fara ezitare provocarea de a concerta alaturi de profesionistii orchestrei Alexander Simphony Orchestra. Alaturi de aproximativ 90 de instrumentisti de elita, Al Bano va dovedi inca o data ca profesionalismul si talentul nu au frontiere si nici limite de varsta.

  Pentru concertul din 7 mai artistul promite romanilor o seara muzicala veritabila din programul careia nu vor lipsi melodiile ce l-au facut cunoscut in toata lumea. Incepand cu orele 19:00, atmosfera de la Sala Palatului se va incalzi cu celebra piesa de debut ”Nel sole”, apoi va trece discret prin seria refrenelor nostalgice precum ”Felicita”, ”Ci Sara”, ”Liberta” sau ale altor titluri cu rezonanta, spre a incheia apoteotic cele doua ore de muzica italiana cu melodii mai noi, piese ce fac parte din ultimul sau material discografic, intitulat ”Amanda e Libera”.

 Biletele la concertul AL BANO din Bucuresti au preturi cuprinse, in functie de categorie, intre 280 lei (bilete VIP) si 70 lei.